+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Císař Отзывы

рейтинг отеля

91%
идеальный

by 38 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    89%
  • Комфорт

    87%
  • Соотношение цена / качество

    90%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья с маленькими детьми
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 10.12.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela

одинокий путешественник, 9.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Doležalová

Пожилые пары, 23.8.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemná a vstřícná majitelka. Super je vybavení pokoje lednicí, mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí. Vše čisté a pokoj prostorný. Vřele doporučuji. Doležalová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Příjemné ubytování, vstřícný personál, umístění ubytování v centru lázní.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Dobrý den,velice děkujeme za krásné hodnocení,jsme rádi,že jste si u nás mohla odpočinout a nabrat síly na další školní rok :-)
PS: děkuji moc za dečku na stůl ,krásně se do pokoje hodí.Jarmila Řeháčková.

Hana

Пожилые пары, 21.5.2017

Hrdec Kralove Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné přijetí a jednání.Cisty prostor.

  • Nepříjemná byla probíhající oprava domu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Vážená paní Bulvová,velice si vážíme Vašeho krásného hodnocení.Přijeli jste v době rekonstrukce fasády a podmínky nebyly tak komfortní (dala se otevírat pouze ventilačka) a od 8.30 h práce na lešení.Přesto jste nás takto krásně ohodnotila.Ještě jednou děkujeme,je to pro nás závazek.Jarmila Řeháčková .

Jaroslav

одинокий путешественник, 13.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Dobrý den pane Kinkale,velice děkujeme za Vaši recenzi,která je pro nás přínosem a zároveň k zamyšlení,co ještě můžeme pro své zákazníky zlepšit.Byl jste ubytován na pokoji č.4,což je největší pokoj na penzionu,postele jsou polohovací a je oddělená část na spaní .K dispozici pro naše hosty je IPTV se 150 TV programy,též můžete využít smart TV k surfování po netuobývák je vybaven sedačkou a obývací stěnou,k dispozici je lednice,mirovlná trouba,rychlovarná konvice a patříčné nádobí,v koupelně najdete osušku,malý ručník a zásobník s tekutým mýdlem.Poraďte prosím co máme ještě zlepšit,za komfort jste nás ohodnotil 6,budu ráda,když budu vědět co mohu vylepšit.Krásný den.Jarmila Řeháčková majitelka.

Jaroslav Pleticha

одинокий путешественник, 15.1.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Perfektní přístup, ochota. Nemohu si na nic stěžovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Dobrý den pane Pleticho,velice Vám děkujeme za krásné hodnocení,budeme rádi,když se opět u nás ubytujete,kdyby byli všichni hosté jako Vy,byla by to nádhera.Děkujeme a přejeme Vám vše dobré.Jarmila a Roman Řeháčkovi.

Anonym

Молодая пара, 6.1.2016

Německo

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Petr

одинокий путешественник, 29.9.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Romana Šiffnerová

одинокий путешественник, 13.9.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Hotel byl čistý a klidný. Pobyt se mně líbil.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Děkujeme za krásné hodnocení.Jarmila Řeháčková.

Marie Veselá

одинокий путешественник, 13.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byla jsem spokojená :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela Landová

одинокий путешественник, 18.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 1.5.2014

Deutsch

  • Overall rating
58 %
  • Die Atmosphäre im Zimmer war recht angenehm.

  • Leider habe ich vom Personal außer bei der Ankunft niemanden erlebt, daher kann ich es nicht bewerten. Es war mir leider auch nicht möglich, persönlich auszuchecken. Ich musste den Schlüssel ohne persönliche Rücksprache im Zimmer hinterlassen. Leider wurde auch über die gesamten vier Tage der Abfalleimer nicht gelehrt.

Personál
1
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Jiří Černej

Пожилые пары, 23.9.2012

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Opravdu jsme byli se vším moc spokojeni se vším,prosím sdělte to i majitelům penzionu.Budeme doporučovat a příště jedině zase tam.děkujeme Černej Jiří

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion Císař replied to this review.
Dobrý den pane Černeji,
velice děkujeme za krásné hodnocení a jsme rádi,že jsme mohli přispěk k Vašemu pohodově stávenému víkendu. Jarmila Řeháčková.

Lenka Hanková

одинокий путешественник, 19.9.2012

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Čisťounký, nově zařízený pokoj, s TV, ledničkou a varnou konvicí a nádobím přímo na pokoji. Snídaně, dle přání klienta přímo na pokoj. Velice příjemný a ochotný personál. Byla jsem velmi příjemně překvapena.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 11.9.2012

Čeština

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 22.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
86 %
  • Snídaně není zahrnuta

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

INC Energo, p. Tótin

одинокий путешественник, 16.12.2011

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • vše v pořádku

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Jaroslava Hraníková

одинокий путешественник, 25.10.2011

Česká republika

  • Overall rating
94 %
  • S ubytováním jsem byla spokojená,personál příjemný, ochotný. Vybavení odpovídalo ceně. Prostorný pokoj i koupelna. Ideální i místo vzdálené necelých 5 minut od lázní.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Penzion Císař replied to this review.
Dobrý den paní Hraníková,
velice děkujeme za Vaše hodnocení.Stále se snažíme pension vylepšovat.Byla jste velice příjemný host,kdyby byl každý takovový,bylo by to senzační.Hezký den,pohlaďte za nás pejsinku. Jarmila Řeháčková.

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 20.9.2011

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.